CND Shellac

Vi kender det alle! Man har lige brugt tid på at lægge sin neglelak, man har siddet stille rigtig længe, og så skal man bare lige ... Og så er det sket.

Lakken har fået en ridse eller et mærke, fordi man troede lakken var tør. Nu kan du vinke farvel til alle dine bekymringer. Der er simpelthen igen undskyldning for ikke at gå med lak.

Det tog fem år for CND, at udvikle det professionelle negleprodukt CND ShellacTM, men det var også ventetiden værd. Nyheden er revolutionerende, og den professionelle neglebranche er i ekstace.

Nu kan deres kunder med det samme efter, at de har fået lakeret negle, stikke hænderne i tasken eller fødderne i skoene, fordi hellacTM hærder ved UV-lys og derved er helt tør efter behandlingen.

CND ShellacTM Nail Color fra CND er innovation og en ny måde at tænke lak på. Et patenteret teknologisk gennembrud. Et blandingsprodukt, der kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra lakken med det stærke og holdbare resultat fra geléen.

​Nu kan du sige farvel til skår i lakken, udtværinger og tørretid og sige goddag til CND Shellac™ Nail Color!

Holder perfekt i 14 dage med en utrolig glans, og fjernes nemt på 10 minutter.

CND Shellac™ Nail Color er et professionelt produkt, der lægges på neglen som neglelak - først underlak, så farve og siden overlak - og hærdes i et UV-lys,hvilket betyder nul tørretid. Farverne er hypo-allergeniske og "3-Free" - ingen formaldehyd, toluene

eller dibuthyl phthalater.

CND Shellac™ Nail Color findes i 47 forskellige farver, fra skønne "Fransk Manicure"-agtige rosa og hvide, vil flot signalrød og fyldige mørke farver.Formlen er tynd og fleksibel som neglelak, men videregiver en stærk neglebeskyttelse med en spændstig, spejlblank finish, der forhindrer skår, ridser og udtværinger i lakken - også selvom neglene udsættes for de mest barske aktiviteter. ​ CND Shellac™ Nail Color lige så nem at fjerne, som den er fantastisk at bruge! Ingen iblødsætning eller filing er nødvendig. Neglene svøbes i individuelle CND Shellac Remover Wraps - integrerede bomuldsrondeller, der forhindrer fingre og hud i at blive udsat for acetone, som kun kommer i berøring med neglen. ​ Ti minutter mod to ugers perfekt farve er alt, det tager. Sig farvel til manicure-frustrationer og goddag til ren manicure-tilfredsstillelse.

​BeautyLooks by Line
Vestertoft 42, Genner
6230 Rødekro​

Telefon: 20 78 99 03​
linesmil@yahoo.dk

Der tages forbehold for prisændringer

Cookiepolitik

Der er gratis parkering lige foran klinikken.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Følg "BeautyLooks By Line" på Facebook​​